ijnjrfuq.jpeg

CDA-Partijcongres: Vol energie aan de slag voor Nederland en Europa

24-03-2024
Leestijd: min

Een stampvolle zaal, fantastische toespraken en bovenal heel veel enthousiaste CDA-ers waren de ingrediënten voor een fantastische bijeenkomst op 23 maart in Nijkerk.

Met de Europese verkiezingen voor de deur en de Nederlandse verkiezingen achter de rug was het een congres een goed moment van samenkomen. Welke lessen kunnen we trekken uit de vorige verkiezingscampagne, maar vooral, hoe gaan we samen aan de slag voor een fantastische uitslag in Europa.

Zowel partijleider Henri Bontenbal én lijsttrekker bij de Europese verkiezingen Tom Berendsen gaven tijdens het congres een speech.

Daarnaast werden ook de kandidatenlijst en het programma voor de Europese verkiezingen op 6 juni 2024 vastgesteld door het congres.

Tom Berendsen: Het is geweldig om te zien hoe de bomvolle zaal als een blok achter Henri en zijn team staat. Als ik kijk naar het team wat we hebben voor de Europese verkiezingen heb ik er alle vertrouwen in dat het goedkomt. Samen met al die enthousiaste CDA-ers door heel het land gaan we er een prachtige campagne van maken!

Wil je de speech van Tom Berendsen terugkijken? Dat kan hier!

 

 

 

 

52337215097_aaaaa02d62_o.jpg
WIL JE MEER WETEN?

Wilt u in contact komen met mij? Dat kan! Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.