whatsappimage2021-07-22at16.51.26[1].jpeg

Contact

Heeft u een vraag voor mij? Of wilt u met uw vereniging, sportclub of schoolklas mij bezoeken in het Europees Parlement? U bent van harte welkom!

Adres

Europees Parlement

Wiertzstraat 60, 1047 Brussel

Social media

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Ja dat kan! Het helpt als u aan kunt geven voor welk medium u in gesprek wilt, op welke termijn dat is en wat u mij zou willen vragen. 

Jazeker! Dat is mogelijk. Neem contact op met mijn team via het formulier en wij kijken wat er mogelijk is.

Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen met mij in het Europees Parlement. Neem contact met mijn team op voor de mogelijkheden. We hebben regelmatig stagiairs of vacatures voor een stageplek. Houd de website in gaten voor meer informatie. Een open solliciatie kan ook, dan nemen wij eventueel contact op.

Het CDA zit momenteel met 5 parlementariërs in het Europees Parlement. Naast ikzelf zijn dit Jeroen Lenaers, Esther de Lange, Toine Manders en Annie Schreijer-Pierik. Nederland heeft in totaal 29 Europarlementariërs.

De Europese Volkspartij (EVP) is het samenwerkingsverband van de christendemocratische partijen in Europa. Vanuit Nederland zitten het CDA en de ChristenUnie in deze partij. Vanuit andere landen kun je denken aan de CDU uit Duitsland of de CD&V uit België. Binnen het Europees Parlement werken we samen gelijkgezinden om meer te kunnen bereiken. Als je door heel Europa medestanders kan vinden voor jouw ideëen is de kans een stuk groter dat je iets bereikt. De EVP heeft 178 zetels in het Europees Parlement.

Een andere vraag? Stuur een berichtje